Őszi Lancia találkozó, 2014. október 11. (szombat)!
Üdv, Lanciások! A találkozó délelőtt 10-órától veszi kezdetét, Velencén, a Tópart úton található Ezüst Parkolóban,a Korzónál. Autómustra,beszélgetés/ismerkedés, mert mindig jönnek új érdeklődők, és márkahívek. A közelben találhatók kulturált éttermek korrekt árakkal, lebeszéltük a Korzó Étterem és Pizzériával, hogy érkezünk, tehát nyitva is lesznek! A tópart és a sétány 20 m-re van, futballpályával, játszótérrel, parkkal.
Kora délután, KONVOJBAN felmegyünk a kilátóra, és addig maradunk, amíg jól esik. A találkozón bármilyen típusú TISZTA Lancia gépjárművel meg lehet jelenni! Továbbá, mint már említettük, aki Lancia Themával érkezik, az egy apró ajándékot kap! Ezúton kérném a Thema tulajokat, ha el kívánnak jönni, akkor jelentkezzenek az lch2013@freemail.hu e-mail címen! Köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lancisti.blog.hu/api/trackback/id/tr396745309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása